Hos troppen arbejdes med ansvar, ledelse og konkrete færdigheder. Vi udvikler børnene til at kunne stå på egne ben og giver dem vigtige kompetencer med til resten af livet.

Hos denne aldersgruppe begynder vi desuden at arbejde med samfundsansvar, og vi retter dermed blikket ud over patruljen og ud mod resten af verden. Spejderen bliver bevidst om sit ansvar som borger, og gennem projekter lærer den enkelte, hvordan man kan være med til at gøre en forskel både lokalt og globalt.

Troppen arbejder med princippet børn leder børn. Derfor er spejderne inddelt i patruljer, hvor de mere erfarne planlægger og afholder aktiviteter og instruktioner for hele patruljen.

Praktisk

Troppen mødes på torsdage kl. 18:30 – 20:00 ved kælderen i Enghave Kirke. Som udgangspunkt er mødestedet ved kælderen i Enghave Kirke. Nogle gange kan troppen mødes eksempelvis ved Solbakken eller i Enghaveparken. Dette vil blive meldt ud i god tid inden mødet.

Det koster 200 kr. pr. kvartal, som opkræves via mail og betales online.

Alle vores aktiviteter foregår uden døre, du skal derfor altid være klædt på efter vejret.

Tilmeld nu!

Her kan du tilmelde dig Vesterbrospejdernes aktuelle ture og arrangementer samt betale kontingent. Det er muligt at betale med langt de fleste betalingskort.